Tummo

Mindaugo g. 23C, Vilnius

Viduriniųjų Rytų ir Viduržemio jūros regiono įkvėptas Tummo meniu turtingas augaliniais pasirinkimais. Nieko negalvojant galima rinktis net penkis augalinius patiekalus: 

  • Ekologišką miso, daržovių, shiitake grybų ir kombu lėtai virtą unami sultinį.
  • Šiltą avinžirnių košę su tahini, habanero salsa, zhoug, amba ir alyvuogių aliejumi.
  • Marinuotų kreivabūdžių iešmeli patiektą kartu su plokščia raugo duona nuo griliaus, rūkytu humusu, kale kopūstu bei raugintu agurku.
  • Orkaitėje apkeptą, ant griliaus užbaigtą sviestinį moliūgą su Freekeh kruopomis ir tahinio padažu.
  • Libanietiškus, obuoliais įdarytus, blynelius.

 

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6